Син “свободівця” Домбровського вірно служить російському банку

В час, коли на сході України триває війна наших захисників проти російських окупантів, син депутата Київської обласної ради Ігоря Домбровського Євген віддано працює на російський банк “БМ”. Нагадаємо, що Євген Домбровський – депутат Коцюбинської селищної ради з команди Матюшиної, тому з легкістю можна знайти інформацію щодо працевлаштування депутата на сайті місцевої ради.

Домбровський Євгеній Ігорович – економіст АТ “БМ БАНК”. Того самого банку, що було створено в Москві і який наживається на українцях навіть в умовах війни.

“Свободівець Ігор Домбровський  позиціонує себе та свою родину як патріотів України, проте бути патріотом і працювати на країну-агресора водночас – несумісні речі. Це популізм і лицемірство! При цьому, син Домбровського – Євген не приховує своє місце роботи і навіть, попри 3-річну боротьбу України з Росією, продовжує обіймати посаду в російському “БМ-Банку”, – розповів депутат Ірпінської міської ради Богдан Слюсаренко.

Наталія Коломієць – юристка Матюшиної, яка активно висловлювалась за перенесення СІЗО у Коцюбинське, також не підтримує позицію Євгена Домбровського і назвала працівників, що трудяться на благо російських банків  – “сєпарами”.

Дивно, що однопартійці “свободівця” Ігоря Домбровського досі не відреагували на витівки його сина. Цікаво, це – свідома зрада власним переконанням чи дезінформація з боку Домбровського-старшого?

Bookmark the permalink.

Comments are closed.