Названа найцікавіша робота для українців!

До вашої уваги трійка найцікавіших робочих сфер:

1. Перше місце серед опитуваних займає – медіа! Найбільш захоплені своєю роботою працюють саме у цій сфері – 100% вважають свою роботу цікавою!

2. На другому місці – IT-фахівці. Тільки кожен десятий айтішник вважає свою роботу рутинною і нудною.

3. На третьому місці – фахівці у сфері туризму – далекі країни і нові горизонти надихають 86% фахівців.

Так чим же ці сфери заслужили свій високий рейтинг? Як виявилося, найбільшим стимулом до роботи більшість назвало високу оплату праці, що зовсім не дивно, особливо враховуючи сучасний стан економіки. Ще 40% респондентів зацікавлені у своїй професії, оскільки можуть дізнатися щось нове, 39% – постійно взаємодіють і допомагають іншим людям, таким чином, яскраво відчувають результат своєї діяльності. Мотивація 29% опитаних пов’язана з наявністю професійного та кар’єрного зростання, і лише 21% – з творчістю.

Щодо найбільш незадоволених своєю роботою в плані цікавинки, то перше місце виборов держсектор – 31%, на другому місці – сфера логістики – 25%, а на третьому – торгівля – 23%.

Як висновок можна сказати, що 56% українців не задоволені своєю заробітною платнею і 33% не мають змоги кар’єрно та професійно зростати. Цілих 16% учасників опитування назвали нецікавою свою професійну діяльність, бо вона не вимагає жодних інтелектуальних затрат, рутина в роботі засмучує 22% опитаних, а одноманітність – 17%.

Зверніть увагу, що 56% респондентів зазначили, що робота не може бути нецікава співробітнику, який самостійно і усвідомлено вибирав для себе професію та напрямок роботи. Тому добре подумайте перш ніж вступати до того чи іншого навчального закладу, адже вибір професії суттєво впливає на якість всього вашого подальшого життя!

Джерело: rabota.ua

1339652528_luchshie-karikatury-1

Bookmark the permalink.

Comments are closed.