На Київщині сформовано перший склад Молодіжного парламенту Бородянки

Сьогодні, 3 серпня на установчих зборах Молодіжного парламенту Бородянки було сформовано перший склад цього консультативно-дорадчого органу Бородянської селищної ради. До складу парламенту увійшло 14 представників активної молоді. Головою Молодіжного парламенту Бородянки було обрано 19-річну Анжеліку Гончар. Про це повідомили у телеграм-каналі Молодіжного парламенту Бородянки.ʼ

Створення Молодіжного парламенту Бородянки було офіційно затверджено 27 лютого 2024 року рішенням сесії Бородянської селищної ради.

Як повідомляється, за майже шість місяців з моменту створення команда  Молодіжного парламенту Бородянки вже провела ряд заходів та реалізувала кілька важливих для Бородянської громади проєктів. Це кіновечори, лекторії, літературні вечори, йога-бранчі.

Photo 2024 09 03 18 51 34

«Молодіжним парламентом Бородянки було ініційовано проведення Дня молоді та благодійний велопробіг до Дня Незалежності України на підтримку військовополонених, в якому взяло участь близько 60 осіб. Крім того, команда Молодіжного парламенту активно долучається до створення у Бородянській громаді Молодіжного простору «I2hub», що вже діє в рамках програми «Розширення можливостей для дітей і молоді через навчання, розвиток навичок та UPSHIFT», яку реалізує громадська організація «СКЦ «Задзеркалля» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)», — повідомили у Молодіжному парламенті Бородянки.

Створення Молодіжного парламенту Бородянки було ініціативою президентки Молодіжного парламенту Ірпеня Олександри Ільніцької, надалі створення потужних осередків молодіжного руху планується у більшості громад Київщини.

Нагадаємо,  Олександра Ільніцька ініціювала початок інформаційної кампанії для учнівської та студентської молоді Києва та Київської області щодо згубності використання російського контенту у процесі збереження української національно-культурної ідентичності.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.