Карплюк: ставайте перевізником і ми дамо вам дозвіл

Якщо нові підприємці-перевізники прийдуть в Ірпіньраду із кращими умовами аніж ті, що пропонують перевізники регіону сьогодні, їм видадуть дозвіл на роботу. У цьому запевнив міський голова Ірпеня Володимир Карплюк під час свого звітування за 2 роки управління містом 13 березня.

“Масштабні підприємці, що займаються перевезеннями у такі міста як Ірпінь не йдуть. Вони навіть не розглядають населені пункти із населенням менше 50 тис. мешканців. У першу чергу їх цікавлять міста із населенням 200 тис. і більше. Тому що там є стабільний наплив на ті нові автобуси, що коштують мільйони доларів і часто кредитних. І ці автобуси повинні якось “відбиватися”, – зауважив Карплюк.

Крім того, за словами мера, у місцевих маршрутах на Романівку, на Стоянку ще зранку і ввечері є наплив, а от в обідній час їздить 2-3 людини.

“Чимало критики і претензій сьогодні спрямовано у сторону місцевих перевізників. Я запитую: якщо це така прибуткова і вигідна справа, то приходьте, пропонуйте свої тарифи й умови і ми вам видамо дозвіл”, – запропонував міський голова.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.