Ірпінський ліцей «Astor» зустрів ювілейний, п’ятий, День знань (відео)

Незважаючи ні на що в українських школах пролунали перші дзвоники. День знань відзначили і в ірпінському ліцеї «Аstor». Великою родиною учнів, батьків і вчителів тут зустріли ювілейний, п’ятий, навчальний рік. 

Андрій Руденкодиректор ліцею «Astor»:

«Усім нам хотілося б побажати мирного неба і подякувати нашим збройним силам, нашим титанам , завдяки яким ми можемо зустрічати цей день.

У перший навчальний день усі традиційно зібрались на шкільному подвір’ї.  Однокласники, які не бачилися все літо, рішуче налаштовані на успішну роботу вчителі та сповнені хвилюванням батьки. Вони, до речі, пообіцяли брати активну участь в шкільному житті.

Але у центрі уваги, як завжди, наймолодші учні. Вони на такому святі – вперше. Тож були і усмішки, і сльози, і подарунки, і перші виступи перед великою аудиторією.

Олена та Андрій, батьки учнів ліцею «Astor»:

«Бажаємо нашим дітям всіх благ, щоб до них тільки посміхалася удача, і щоб вони за своїми партами знаходили тільки щастя, нових друзів. Успіхів у їхньому навчанні!» 

Олександр, батько учениці ліцею «Аstor»:

«Мені здається, батьки мають довіряти школі, яку вони обрали, ми довіряємо нашій школі, дуже задоволені, що пішли в AstorМабуть, довіра до школи – це найголовніша запорука в нашому житті. Ну і довіра до Збройних сил України, які нас бережуть».

Лунає дзвоник і починається перший урок. У класах Астора знову гамірно. Діти розказують учителям та одне одному, що робили влітку і як готувалися до школи.  

А тим часом першачки тільки знайомляться і щоб відправитися у захопливу подорож Країною знань власноруч виготовляють іменні квитки. 

Пані Альонаучителька 1 класу ліцею «Аstor»:

«Дитинство – це найкраще, що в дітей є, тому ми стараємося його зробити якомога цікавішим, веселішим, щоб їм було радісно навчатися».

У ліцеї «ASTOR» кажуть, починають свій ювілейний навчальний рік із важливих нововведень і амбіційних задумів. 

Пані Марина, заступниця директора ліцею «Аstor» з навчально-виховної роботи: 

«Хочу звернути увагу на програму, над якою зараз працює наша команда. В цьому році ми плануємо отримати ліцензію на впровадження Cambridge international curriculum – це британська міжнародна програма, за якою різні предмети викладаються англійською мовою, такі як математика, сайнс. І в майбутньому діти будуть мати змогу отримати британський диплом про освіту і український». 

Також у планах ще більше уваги приділяти індивідувальному підходу до кожного учня. Не навчати і не навчатися по стандартному шаблону – головний акцент цієї школи. 

Андрій Руденкодиректор ліцею «Astor»:

«У нас кожен день відбувається якась цікавинка. Це не тільки ранкове коло зранку. Це не тільки якісь теми з того чи іншого уроку. У нас щодня відбувається якийсь проект, приурочений до якоїсь дати, до якоїсь події. І ми таким чином намагаємося зацікавити наших учнів, щоб вони кожного дня хотіли іти до школи». 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.