Ірпінські волонтери удосконалюють FPV-дрони для військових (відео)

Дві новинки від ірпінців, які допоможуть військовим ще ефективніше нищити ворога. Ірпінське волонтерське об’єднання «Незламні серця» спільно з «IRPIN DRONS» продовжують вдосконалювати свої FPV-дрони.

Руслан Легкий, голова БФ «Ірпінське волонтерське об’єднання «Незламні серця»:

«Хлопці на нас покладаються. Ми не повинні зволікати з допомогою».

Раніше ірпінці виробляли лише 7-ми дюймові дрони, тепер поступово переходять на 10-ти дюймові. Це збільшує вантажопідйомність, а отже дозволяє уразити крупніші цілі.

Руслан Легкий, голова БФ «Ірпінське волонтерське об’єднання «Незламні серця»:

«У «семірках» вантажопідйомність до півтора кілограма, тут — до чотирьох кілограм. Тобто ураження, бада-бум набагато більший. Уразити може техніку: броньовані танки, БМП, БТР. Плюс дуже гарно підриває окопи, бліндажі та великі будівлі».

Перші FPV-дрони використовувались як камікадзе. Тобто були одноразовими. Тепер же завдяки новій системі скиду боєприпасу це зміниться.

Ілля Бахвалов, волонтер БФ «Ірпінське волонтерське об’єднання «Незламні серця»:

«Дозволяє полетіти і скинути все, що потрібно: бомбу чи що завгодно. А також ці дрони виконують гуманітарні місії. Тобто, наприклад, якщо хлопці на позиціях у складному становищі, то їм можна доставити БК, воду, їжу, ліки. Виходить такий багатофункціональний дрон. Тому що він летить і потім повертається».

Окрім того, тепер військові зможуть наносити удари по ворожих цілях і вночі. Для цього волонтери створили ще й дрон з тепловізійною камерою.

Руслан Легкий, голова БФ «Ірпінське волонтерське об’єднання «Незламні серця»:

«Дуже багато запитів від військових саме на дрони з тепловізійною камерою. Так як ворожа техніка, логістика часто пересувається вночі. Ми їх вже зробили, протестували, тому відправляються на фронт на допомогу нашим хлопцям».

Ці новинки від ірпінських волонтерів вже тестують військові на фронті. Цього ж разу до захисників поїде ще сотня дронів, а з ними і чотири автівки.

Руслан Легкий, голова БФ «Ірпінське волонтерське об’єднання «Незламні серця»:

«Це три напрямки: Бахмутський, Лиманський і трошки нижче ще Вугледарський напрямок».

Однак це ще не фінал. В ірпінських волонтерів є багато ідей, як вдосконалити FPV-дрони, над якими вони невтомно працюють. Підтримати волонтерів та долучитися до створеннях нових моделей дронів можете і Ви. Зробіть донат за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/ALA8bU7xY9 Разом до перемоги!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.