Ірпінські поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом наїзду на пішохода

127250994_1292422317761498_7028229277643867160_n

Ірпінські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася в Ірпені 23 листопада. Про це повідомляють поліцейські на своїй сторінці у соцмережі.

“23-го листопада на спецлінію “102” надійшло повідомлення про те, що в місті Ірпені по вулиці Соборній трапилася дорожньо-транспортна пригода під час якої автомобіль марки “Suzuki” здійснив наїзд на пішохода. На місці події працювала група реагування патрульної поліції та слідчий Ірпінського відділу поліції. Поліція встановила: водій автомобіля, рухаючись по вулиці Соборній відволікся та здійснив наїзд на 64-річну жінку, яка здійснювала перехід дороги на пішоходному переході. Потерпілу госпіталізовано до місцевої лікарні”, – йдеться у повідомленні.

За цим фактом правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального Кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає штраф від двохсот до п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.