Ірпінь вболіває за юних хокеїстів

Поки в Ірпені планують будівництво Льодової арени, ірпінські хлопчаки, що мріють грати у гру справжніх чоловіків вже зараз, пізнають ази хокею у столичному клубі “Торнадо”. Підтримує мрію юних хокеїстів з Ірпеня і не тільки ірпінська компанія “Синергія”.

“Хокей ми вибрали не дарма. Тому що цей вид спорту йде з нашого дитинства. Ми раніше грали хокей в своїх дворах без коньків. Зараз ми спостерігаємо, що всі грають футбол, інші види спорту, які є мегапопулярними. Саме тому ми вирішили підтримувати той вид спорту, який був забутий”, – розповів директор будівельної компанії “Синергія” Ігор Оверко.

Як зізнаються самі хокеїсти, запорукою вдалої гри є не лише вправність і швидкість на льоду, але й відповідна екіпіровка. Торнадівці отримали її у подарунок.

“Україна не шиє форму. Її купують за кордоном. Ми всі розуміємо, скільки вона коштує. Це не футбол, дуе купують футболку і шорти. Це на сьогоднішній день захист і екіпіровка”, – зазначив Олег Циркунов.

Уже незабаром ірпінські хокеїсти зможуть створити свою команду і грати вдома. Обіцяють, що льодова арена в Ірпені буде однією з найсучасніших в Україні.

Детальніше – в сюжеті:

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.