Ірпінь порвав Вишневе обережно

У товаристському матчі між командами депутатів міських рад Ірпеня та Вишневого впевнену перемогу з рахунком 9:4 здобули ірпінчани. Матч відбувся 16 січня в суботу на стадіоні в “Адмірал-клубі”.

IMG_0105

Народні обранці не побалували себе затишним спортзалом. Грали у важких умовах, на відкритому повітрі. На полі місцями лежав сніг, температура була близько нуля, штучна трава і м’яч були мокрі і слизькі. Це значно ускладнювало роботу гравців на полі. Багато хто був у нешипованому взутті, тож падінь було теж чимало.

Команду Ірпеня очолював міський голова Володимир Карплюк. Гравців Вишневого повів у гру секретар міської ради Сергій Пишний. (Обраний від Нових обличч).

IMG_0473

Капітани команд підтвердили своє лідерство на полі. Так, вже на перших хвилинах матчу рахунок відкрив Володимир Карплюк.  Другий гол невдовзі теж  забив мер Ірпеня. Практично усю гру він був на всітрі атаки своєї команди та забив загалом 4 м’ячі у ворота суперника.  Сергій Пишний голом не відзначився, але на полі він явно систематизував роботу своєї команди.

IMG_1027

IMG_0241

Команда Вишневого серйозно ставилася до гри, гравці викладалися на повну, техніка у них була на досить доброму рівні, але розрив в один-два-три мячі на користь Ірпеня тримався практично усю гру. Команді явно не вистачало гостроти у нападі, натомісць захист Ірпеня відпрацьовував зіграно.

IMG_0298

Варто зазначити, що ірпіннські депутати та члени виконкому періодично ганяють мяча. Так, у соціальних мережах раніше писали про кілька матчів, які вони переможно зіграли проти команди Бучі. Також, кілька разів молоді керманичі Ірпеня грали з легендарною “Біличанкою”.

Секретар міської ради Ірпеня Юрій Денисенко, який, власне, організував зустріч, після гри зазначив, що варто частіше проводити подібні заходи. “Це сприятиме більш тісному спілкуванню та співпраці між містами у подальшому”, – сказав він.

IMG_0996

Протягом гри Юрій Денисенко був у ролі граючого тренера. В дитинстві та юності він професійно займався футболом. Частину матчу Денисенко кервував тактичними діями команди із за меж поля, частину гри працював як півзахисник і центральний.

Під час останньої гри з “Біличанкою” він отримав серйозну травму, тож на мокрому і слизькому покритті найчастіше, що від нього можна було почути: “Хлопці, обережно, обережніше!”. І це таки вплинуло. Попри багато падінь, команди грали акуратно і ніхто не травмувався.

Після гри було вирішено, що матрч-відповідь пройде у Вишневому 12 лютого.

IMG_0021

Фото Володимир Шилов

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.