Головою Молодіжного парламенту Ірпеня обрали Юлію Тишкевич

Сьогодні на загальних зборах Молодіжного парламенту Ірпеня президенткою організації було обрано 19-річну працівницю Ірпінського ліцею інноваційних технологій ІЛІТ Юлію Тишкевич.

З моменту створення Молодіжного парламенту Ірпеня, заснованого лідерами студентського та учнівського самоврядування Ірпінської громади, його очолювала Олександра Ільніцька.

Зараз Олександра Ільніцька зосередиться на мультиплікації досвіду ефективного молодіжного руху на рівні всієї Київщини.

12 місяців поспіль команда МПІ показувала вищий піолотаж молодіжної активності, зокрема, реалізувала такі потужні проєкти, як «Освіта та Розвиток Лекторій», «Шкільні Уроки Волонтерства», «Зміна поколінь», «Молодіжна спортивна ліга», «Мистецькі вечірки в Ірпені», «Youth innovation camp» та багато інших важливих проєктів.

Завдяки співпраці Молодіжного парламенту Ірпеня та ГО «ГоГлобал» у партнерстві з Дитячим фондом ООН UNICEF за підтримки Німецького банку розвитку KfW і Посольства Німеччини в Ірпені з’явився «Ko_Labа» — перший молодіжний простір з фокусом на ESTEAM, який поєднав шість основних напрямів діяльності проєкту, а саме підприємництво, наука, технології, інженерія, мистецтво та математику.

Представниками Молодіжного парламенту Ірпеня протягом року було зібрано та передано близько 300 тисяч гривень на потреби Збройних Сил України.

Цьогоріч команда МПІ прийняла рішення впроваджувати успішний досвід Ірпеня на інші громади Київщини, тому команда МПІ ініціювала створення Молодіжного парламенту Бородянки.

«Розвиток молодіжного руху в Ірпінській громаді можливий лише за умови динамічної зміни поколінь та при наявності можливостей для зростання кожного учасника. Від імені нашої команди вітаю Юлію Тишкевич з обранням на посаду, в основі якої — максимальна дієвість та відповідальність. Так, як це робили співзасновники МПІ Ірина Коляденко на Олімпіаді та Ростіслав Чернобровий на фронті. Так, як це робить щодня кожен учасник МПІ», — зазначила співзасновниця Молодіжного парламенту Ірпеня Олександра Ільніцька.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.