Державний податковий університет покращив свої позиції у рейтингу освітніх закладів «Топ-200 Україна 2024»

Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта», в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence презентував щорічний академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2024». Державний податковий університет, що в Ірпені, піднявся на 70 сходинок відповідно до минулорічних показників, посівши 101-ше місце серед 200-т ЗВО України.

При складанні цьогорічного рейтингу враховувалися «сучасні тенденції розвитку вищої освіти, яка знаходиться в стані глибинних змін в ході здійснюваних реформ та зазнає великих втрат в результаті повномасштабного воєнного вторгнення росії в Україну».

Рейтингування здійснено за сукупністю показників діяльності університетів. Зокрема враховувалася всебічність і багатогранність діяльності, відкритість, прозорість, об’єктивність, а також пріоритетність євроінтеграційних процесів.

Нагадаємо, Державний податковий університет опинився серед найменш «ризикованих» закладів освіти в Україні. Заклад освіти увійшов до переліку 21 закладу вищої освіти України з незначним ступенем ризику, отримавши 15 балів. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.