Ірпінське КП, яке має 120 млн грн боргу,  номінується на звання кращої компанії року

Ірпінське КП, яке має 120 млн грн боргу,  номінується на звання кращої компанії року. Йдеться про КПП «Теплоенергопостач».

Про те, що це комунальне підприємство «за результатами фінансово-економічного аналізу внесене до реєстру кращих в галузі та відібране для участі у престижній програмі «Компанія року 2024», повідомила пресслужба Ірпінської міськради.

«Національний сертифікат «Компанія року» є відзнакою, яка надається кращим компаніям, лідерам галузі та соціально значущим підприємствам», — зазначає Ірпінська міськрада. 

Тут варто нагадати, що під час свого публічного звіту у липні цього року начальник КПП «Теплоенергопостач» Олександр Костюк заявив, що підприємство має 120 млн грн загального боргу за спожитий газ перед компанією «Нафтогаз Трейдинг». Також за 2023 рік підприємство зафіксувало збиток у розмірі 48 млн грн.

На підприємстві пояснюють такі борги й збитки економічно необґрунтованим тарифом, який був встановлений ще у 2021 році. Нагадаємо, з серпня 2022 року діє мораторій на підвищення цін на газ і тепло для населення.

Подивитися звіт начальника КПП «Теплоенергопостач» можна ТУТ.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.