Ірпінський клуб «Реформа» посів 2 загальнокомандне місце на змаганнях з кікбоксингу у Хмельницькому

21 вересня відбувся Відкритий Кубок м. Хмельницького з кікбоксингу ІСКА. Змагання зібрали 225 спортсменів з 10 областей України та 17 клубів. Ірпінь представляли спортсмени клубу «Реформа». У підсумку ірпінці зайняли 2 загальнокомандне місце на змаганнях. Про це повідомив Заслужений майстер спорту України з кікбоксингу, тренер спортивного клубу Володимир Сотін.

«У складі 12 спортсменів команда продемонструвала класні двобої та волю до перемоги. Діти провели за змагальний день 62 поєдинки та у 51 з них отримали перемоги», — розповів Володимир Сотін.

На змаганнях спортсмени вибороли 22 золоті, 3 срібні та 6 бронзових медалей. У підсумку команда посіла 2 загальнокомандне місце, поступившись тількі Збірній Хмельницького. 

«Ми щиро дякуємо ЗСУ за захист та можливість брати участь у змаганнях; подяка організаторам за проведення турніру; подяка усім, хто допомагає дітям та нашій команді. Це були змагання у рамках підготовки до Чемпіонату Світу 2024, що пройде з 23.10-28.10 у Австрії. До нових зустрічей!», — додав Володимир Сотін.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.