У Михайлівці-Рубежівці пройшов масштабний благодійний концерт на підтримку ЗСУ (фото)

У Михайлівці-Рубежівці Ірпінської громади відбувся масштабний благодійний концерт «Рубежівка задля перемоги» на підтримку Збройних Сил України та з нагоди Дня села. Головною метою заходу став збір коштів на придбання FPV-дронів для Збройних Сил України. Організатором заходу виступив Благодійний фонд «Рідне Село», а підтримку в організації надав Благодійний фонд «Ірпінське Волонтерське Об’єднання «Незламні Серця». Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Img 9156

Вперше у селі Михайлівка-Рубежівка вдалося об’єднати такі масштаби артистів, активностей та благодійних ініціатив в одному заході. На концерті виступили легенди українського шоу-бізнесу, блогери та відомі виконавці. Окрім музичної частини, захід пропонував активності для всієї родини. Протягом дня тривали дитячі благодійні ярмарки «Я придбаю смакоту – допоможу ЗСУ», конкурс «Господиня для захисників», смачні частування на фудкорті, а вранці для маленьких учасників відбулися дитячі велоперегони «Irpin Kids Bike». 

Img 9157
Img 9158

«Сьогодні вкотре переконався, наскільки єдиною є наша громада у допомозі Збройним Силам України. Висловлюю вдячність кожному, хто долучився до заходу та донатів. Окремо дякую керівнику Благодійного фонду «Рідне Село» Андрію Помазану та Благодійному фонду «Ірпінське Волонтерське Об’єднання «Незламні Серця» за високу організацію заходу. Також висловлюю вдячність відповідальному бізнесу та підприємцям громади за внесок та допомогу у проведенні благодійного заходу. Наше спільне завдання – щодня підтримувати захисників. Кожен вклад, кожна гривня наближає нас до перемоги. Принагідно вітаю мешканців села Михайлівка-Рубежівка з Днем села. Бажаю всім миру, добробуту та незламної віри в перемогу. Разом ми сильніші, разом ми непереможні»,- зазначив Андрій Кравчук.

Img 9159
Img 9160
Img 9161

Bookmark the permalink.

Comments are closed.