29 котелень КПП «Теплоенергопостач» Ірпінської міськради готові до опалювального сезону 

Працівники КПП «Теплоенергопостач» Ірпінської міської ради активно готуються до опалювального періоду 2024-2025 років в Ірпінській громаді. Станом на сьогодні з 34 котелень, які обслуговує підприємство, 29 вже готові до повноцінного функціонування. У котельнях проведено огляд та ремонт обладнання, відремонтовано покрівлі та виконано косметичні ремонти приміщень. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук. 

«Перевірка та ремонт однієї з котелень перебуває на завершальному етапі, а на трьох тривають роботи з модернізації. Модернізація котелень виконується коштами, які спрямовані на реалізацію проєкту «Відновлення об’єктів теплопостачання, водопостачання та водовідведення у місті Ірпінь, Київської області» у рамках Програми дій «Відновлення об’єктів критичної інфраструктури, Україна», що фінансується Європейським Союзом та керується НЕФКО», — розповів Андрій Кравчук.

Крім того, працівники КПП «Теплоенергопостач» Ірпінської міської ради власними силами провели заміну 786 метрів теплових мереж на попередньо ізольовані труби. Наразі триває заміна ще 1600 метрів труб, за рахунок коштів, які спрямовані на реалізацію раніше згаданого проєкту, що фінансується Європейським Союзом та керується НЕФКО. Це дозволить значно підвищити ефективність теплопостачання та знизити теплові втрати під час експлуатації системи.

«Сьогодні наше основне завдання — це підготувати Ірпінську громаду до опалювального сезону. Висловлюю вдячність колективу КПП «Теплоенергопостач» Ірпінської міської ради за професіоналізм та відповідальне ставлення до роботи», – зазначив Андрій Кравчук.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.