В Ірпені завершується перший етап відбудови багатоповерхівок по вул. Северинівська 162-1 та 160-2 

Віце-прем’єр-міністр України Ірина Верещук, перший заступник голови КОВА Микола Бойко, представники Міжнародної організації з міграції разом з мешканцями та депутаткою Ірпінської міської ради Оксаною Нечитайло провели перевірку ходу відбудови двох багатоповерхівок за адресами вул. Северинівська, 162-1 та 160-2 в Ірпені. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

«Завершується перший етап відбудови двох багатоповерхівок за адресами вул. Северинівська, 162-1 та 160-2. У ході робіт завершуються зовнішні ремонтні роботи, утеплення фасадів, ліквідовано наслідки ракетних ударів, а також відновлено несучі конструкції та покрівлі будинків. Наступним етапом передбачено ремонт у квартирах мешканців, який фінансуватиметься Міжнародною організацією з міграції», — зазначив Кравчук.

Photo 2024 08 29 12 20 32

Він також повідомив, що, завершується процес відбору підрядної організації для нового будівництва будинку на місці зруйнованого за адресою вул. Гостомельське шосе, 12 в Ірпені. Визначення переможця тендеру заплановане на початок вересня.

«Ми успішно завершуємо перший етап відбудови, і це стало можливим завдяки підтримці міжнародних партнерів та увазі з боку уряду. Особлива подяка Віце-прем’єр-міністру України Ірині Верещук, яка особисто контролює процес відбудови  і підтримує наше місто на шляху до відновлення. Дякую кожному, хто долучається до процесу відновлення – від будівельників до мешканців міста. Разом ми відновлюємо Ірпінь», — зазначив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.