Бородянська громада отримала 300 сміттєвих баків завдяки співпраці з Японією та ЄС

Бородянська громада отримала 300 сміттєвих баків та 3 подрібнювачі гілок завдяки співпраці з Японією та ЄС. Про це повідомила в.о. Бородянського селищного голови Ірина Захарченко.

Загалом програма розвитку ООН в Україні (UNDP) за фінансової підтримки Уряду Японії та Європейського Союзу (ЄС) передала 28 тисяч сміттєвих контейнерів 18 громадам Київської та Чернігівської областей (серед них 25 тисяч контейнерів місткістю 120 літрів і 3 тисячі контейнерів місткістю 1100 літрів).

«Кожен з нових сміттєвих баків має місткість 1100 літрів. КО БСР «Благоустрій-Бородянка» вже розпочало процес їх встановлення. Встановлення нових сміттєвих баків допоможе нам значно покращити санітарний стан нашої громади, частина старих баків у Бородянці вже замінена на нові, заміна та встановлення баків також планується і в селах громади. Дякую нашим міжнародним партнерам за підтримку, сподіваємось на подальшу співпрацю в напрямку розвитку Бородянської громади», — повідомила Ірина Захарченко.

Photo 2024 07 16 14 31 12

Нагадаємо, днями Бородянська громада отримала 50 комп’ютерів від благодійників. Техніку передала організація BIEDRĪBA TAVI DRAUGI за сприяння мера Риги (Латвія) Вільніса Крісіс.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.