В Ірпені розмалювали 26-метровий рушник єдності (відео)

Тетяна, мешканка Ірпеня:

«Щоб наша Україна була щаслива, успішна, радісна. Щоб люди поєдналися в любові до Бога, до своєї святої землі!».

Десятки бажань, сотні долоньок та герби регіонів країни на 26-метровому рушникові єдності. Це – новий рекорд України. Його встановили в Ірпені під час благодійного заходу на підтримку ЗСУ, ініційованого секретаркою міськради Анжелою Макеєвою.

Анжела Макеєва, секретарка Ірпінської міської ради:

«Така ідея виникла тому що в Ірпені понад 22 тисячі ВПО. Рушник єднання – символ об’єднання всієї країни. Кожна людина, яка зараз не може знаходитися в себе вдома, своєму регіоні, може долучитися до даної акції, допомогти ЗСУ і заодно зробити таку знакову подію».

Віра, мешканка Ірпеня:

«Це настільки сила для мене. Що ми всі зібралися, що зараз мирне небо, що в нас є такі можливості. Тому для мене – це знак, що ми рухаємося в дуже вірному напрямку і підтримуємо цим не тільки армію, але й себе теж».

Рушник розмалювали на Ірпінській набережній. Тут також провели благодійний ярмарок, охочі покаталися на справжньому військовому багі, почастувалися козацьким кулішем. І все це – за донати на вітчизняні комплектуючі для FPV-дронів.

Олександр, мешканець Ірпеня:

«У першу чергу – це мета. Ми прийшли підтримати саме донатом на FPV-дрони. Ну і все решта».

Організатором заходу виступив благодійний фонд «Для Українців».

Олена Назаренко, директорка БО «Для Українців»:

«Ми базуємося безпосередньо в місті Ірпінь. У нас хаб на вулиці Мечникова, 109 Б, де допомогу отримують переселенці, сім’ї військових. Також ми проводимо заняття з вивчення української мови для ВПО, а ще в нас проходять заняття для діток із вадами розвитку в центрі «Дивосвіт»».

Підтримати благодійний захід завітали відомий співак Tony Tonite та волонтер і музикант Олександр Овіола.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.