Ірпінців запрошують взяти участь в акції “Привітай ветерана”

Ірпінська міська рада разом із Волонтерським штабом Ірпеня проводять акцію, присвячену 75-річчю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – “Привітай ветерана”.

Про це заявив перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

“Щороку поруч із нами залишається все менше учасників та очевидців тих подій, але кожному з них завжди дуже потрібні наша увага і підтримка. Тому у рамках міської програми “Турбота” Ірпінська міська рада виділила кошти на придбання продуктових наборів для ветеранів і дітей війни, які мешкають у нашому місті”, – розповів Маркушин.

Розвозити набори допомагають представники Волонтерського штабу Ірпеня, який за час карантину вже відпрацював механізм доставки продуктів людям похилого віку. “Закликаю всіх небайдужих мешканців Ірпінського регіону долучатися до соціального марафону “Привітай ветерана”. Поцікавтеся як живеться вашим стареньким сусідам, придбайте щось необхідне для них і подаруйте з нагоди свята. Обов’язково дотримуючись правил карантину! Хай найдорожчим подарунком для них стане наша спільна турбота!”, – додав Олександр Маркушин.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.