В Ірпені організували “Місто професій”

16 червня 2018 року в Ірпені відбувся міжнародний проект “Місто професій”, що вже п’ятий рік реалізовується в Україні. Проходив захід в парку ім. Правика.

Це наймасштабніший профорієнтаційний проект в Україні участь в якому можуть брати діти віком від 3 до 18 років. На вході до паркової зони кожна дитина зможе отримати паспорт та “влаштуватись на роботу”. У парковій зоні розгортається імпровізоване Місто Професій. Після короткого майстер класу від фахівців своїх галузей, таких як – рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, поліцейський, лікар, соціальний працівник, криміналіст, будівельник, перукар, агроном, ветлікар, діджей, автослюсар, продавець, банкір, кухар, актор, модель, кравчиня тощо, діти приступають до “роботи”.

Головна мета проекту – продемонструвати дітям можливості дорослого світу. Щоб кожен мав змогу обрати в майбутньому не просто професію, а улюблену справу.

Ініціатором та організатором заходу виступає Міжнародний діловий журнал “Community” та Благодійний фонд “Місто професій” в особі керівника Тетяни Люльки.

Проект допоміг виховати свідомий вибір у дітей. Адже, коли людина займається улюбленою роботою, вона виконує її якісно та з любов’ю. Результатом такої роботи стає якісний продукт та послуги. В свою чергу, результатом цього буде підвищення рівня життя в державі загалом. Важливо також те, що працівники, які представляють професії на “Місті Професій”, дійсно люблять свою справу і з задоволенням демонструють переваги улюбленої роботи, що сприяє формуванню у дітей правильного уявлення про майбутню кар’єру.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.