Куди піти в Ірпені на вихідних?

Напередодні вихідних багато хто в Ірпені задумується, куди сходити з родиною, щоб весело і з користю провести час. “Правда Ірпеня” підготувала підбірку закладів і подій, які варто відвідати 18-19 лютого у нашому місті.

  1. КІНОТЕАТР “ПЕРУН”. Цими вихідними кожен знайде в “Перуні” кіно на свій смак. Для дітей транслюється мультфільм “Лего Фільм: Бетмен”. Для тих, хто любить фентезі і бойовики – “Велика стіна” та “Оселя зла”. Гострі відчуття можна отримати, відвідавши сеанс “50 відтінків темряви”, а мурахи шкірою від страху “побіжать” під час перегляду фільму жахів “Дзвінки”.
  1. ІРПІНСЬКА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА (вул. Троїцька, 40). У суботу та неділю о 10.00 тут пройдуть волейбольні матчі серед чоловічих та жіночих команд у рамках Фестивалю волейболу в Ірпені. Це чудова нагода батьків ознайомити своїх дітей із таким цікавим і захопливим видом спорту як волейбол. 
  1. ЗИМОВИЙ ЯРМАРОК В ТРЦ “ЖИРАФ”. 18 та 19 лютого на площі поруч із ТРЦ “Жираф” (вул. Соборна, 160) о 12.00 стартує ярмарок, на якому буде представлено сільськогосподарську продукцію, промислові товари і сувеніри. Не упустіть нагоду запастися смаколиками та іншими корисними речами.
  1. РОЗВАГИ ДЛЯ НАЙМЕНШИХ. Батькам юних мешканців Ірпеня пропонуємо відвідати розважальні зони для дітей в ТРЦ “Жираф” та “IrpinCity”. Також можна завітати у клуб сімейного дозвілля “Карусель”, що на вул. Шевченка, 4Д. Тут малюки мають змогу порозважатися, а батьки, поки чекають – випити кави чи чаю із солодощами. 
  1. ПАРК “ЦЕНТРАЛЬНИЙ”. 18 та 19 лютого у парку “Центральному” будуть прощатися зі снігом на BBQ-вечірці. Веселі зимові розваги, катання на лижах, майстри барбекю, дитяча анімація! Старт о 16.00. Організатор – прокат “100 коліс”.
  1. КАВ’ЯРНЯ “TRUECOFFEEBAR”. Цими вихідними кав’ярня “TrueCoffeeBar”, що в Ірпені на вул. Лісова, 46 дарує можливість усім небайдужим мешканцям міста поєднати приємне з корисним. Всі гроші виручені за продаж кави у ці дні з 10.00 до 20.00 будуть перераховані на рахунок ГО “Центр захисту тварин”! Приходьте, смакуйте всією сім’єю ароматні напої і допоможіть братам нашим меншим!

Ірпінь чекає на кожного! Запрошуйте друзів з інших міст і весело проводьте час в Ірпені! Усім цікавих і насичених вихідних!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.