Ірпінців запрошують на відкриття першого молодіжного простору Ko_Laba

У вівторок, 18 червня, в Ірпені відбудеться відкриття першого молодіжного простору Ko_Laba. Простір стане інноваційною платформою для розвитку молоді за напрямком ESTEAM-освіти, яка об’єднує шість основних напрямів діяльності: підприємництво (Entrepreneurship), наука (Science), технології (Technology), інженерія (Engineering), мистецтво (Arts) та математика (Math).

Такий підхід до навчання допоможе підліткам здобути широкий спектр навичок, які відповідають вимогам сучасного світу та сприяють активній взаємодії з ним.

«Запрошуємо на відкриття Молодіжного простору Ko_Laba в Ірпені. У цьому просторі підлітки зможуть відкрити для себе сучасні технології, ознайомитися з робототехнікою та віртуальною реальністю, а також підвищити рівень своїх комунікаційних та аналітичних навичок. Цей проєкт відкриє перед молоддю безліч можливостей для реалізації власного потенціалу та стане справжнім відкриттям для кожного молодого лідера», — повідомила президентка Молодіжного парламенту Ірпеня Олександра Ільніцька.

Відкриття простору відбудеться 18 червня о 12:00 за адресою: вул. Матвія Донцова, 15.

Ознайомитись детальніше з концепцією молодіжного простору Ko_Laba можна ТУТ.

Нагадаємо, проєкт став можливим завдяки співпраці Ірпінської міської ради, ГО «ГоГлобал», Молодіжного парламенту Ірпеня у партнерстві з Дитячим фондом ООН UNICEF за підтримки Німецького банку розвитку KfW і Посольства Німеччини.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.