З’явився ресурс, який дозволяє зібрати досьє на компанію або фізичну особу

В Україні з’явився перший ресурс, який дозволяє зібрати досьє на компанію або фізичну особу – підприємця з декількох офіційних джерел.

Зараз на сайті ресурсу представлена інформація з 10 державних реєстрів, проте, найближчим часом планується поповнення джерел інформацією зі ЗМІ, аналітикою, аналізом балансів і ще кількома державними реєстрами.

Для отримання інформації необхідно ввести в пошуковий рядок код ЄДРПОУ або найменування підприємства, а для фізичних осіб – підприємців – ідентифікаційний код. Перевіряти можна як одного, так і список контрагентів.

Після перегляду досьє може бути додано в автоматичний моніторинг –у цьому випадку ви зможете отримувати на e-mail інформацію про всі зміни, які будуть внесені до державних реєстрів щодо цього підприємства чи підприємця.

Ціна послуги – від 0,01 грн. до 1 грн. за досьє залежно від методу перегляду і кількості одержуваної інформації.

Після реєстрації клієнт відразу отримує на рахунок 100 грн., щоб мати можливість випробувати послугу. Крім цього, якщо клієнт повідомить про суттєву помилку на сайті в онлайн-консультант, йому буде додатково нараховано 100 грн.

Отже, пропонуємо вам спробувати нову послугу на сайті https://youcontrol.com.ua/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.