ЗМІ: Сергій Косян під час парламентських виборів був технічним кандидатом, або відібрати голоси у “Слуги Народу”

IMAGE 2020-10-14 13:14:18

Кандидат Ірпінської міської ради від партії “Батьківщина” Косян Сергій Сергійович на парламентських виборах у 2019 році йшов технічним кандидатом по 206 виборчому округу (Чернігів), аби відібрати голоси у кандидата від партії “Слуга народу” Антона Полякова. Про це повідомляють на телеграм-каналі “Активісти Ірпеня”.

“По 4 округу до Ірпінської міської ради від партії “Батьківщина” балотується такий собі Косян Сергій Сергійович. Політична повія по виклику. На парламентських виборах у 2019 році йшов технічним кандидатом по 206 виборчому округу (Чернігів). Косян працював на скандального забудовника Максима Микитася (наразі Микитась третій місяць поспіль перебуває у СІЗО). Метою Косяна було відібрати голоси у кандидата від партії “Слуга народу” Антона Полякова. Тому Косян, щоб заплутати виборців, вказав своє місце роботи як регіональний менеджер ГО “ПП “Слуга народу”, – йдеться у повідомленні.

IMAGE 2020-10-14 13:14:17

Косян має магазин у селі Забуччя по вулиці Рідна, 58а. Як повідомляється, у цьому магазині алкоголь продають без касового апарату. “Бідні продавчині ходять до вбиральні “на відро” в комірчину. У таких умовах продавчині працюють без трудових книжок, постійно обраховують. Які проблеми в Ірпінській міській раді зможе вирішити пан Косян, якщо він не може встановити туалет продавчиням свого магазину?”, – повідомляють у телеграм-каналі.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.