ЗМІ: Проти мера Ірпеня Карплюка організовували замовні мітинги під парламентом

Мітинги, які організовувались під парламентом проти мера Ірпеня Володимира Карплюка, є проплаченими та замовними. Про це пише один із інтернет-ресурсів. 

У статті “В урядовий квартал йдуть бідняки. Проплаченими мітингами політики створюють “альтернативну реальність” йдеться про викриття журналістами проплачених мітингів, які організовувались у вересні цього року біля стратегічних державних органів: парламенту, Нацбанку, Кабміну. Не оминули вони й мітинг проти Карплюка, який відбувся нещодавно під парламентом:

– Не хочете взяти брошурку? – привітна літня жінка, відійшовши від кількох молодиків у футболках “Стоп Нелегал”, пропонує мені дорогий на вигляд журнал з молодим гарним чоловіком і написом “Я Ірпінь” на фоні перехрещених сокир.

– Про що це?

– Чули про Ірпінь? Це розповідь про нашого мера (Володимир Карплюк – ред). Не хочемо, щоб він вирубував ліси навколо нашого міста.

Ознакою комерційності є участь в акції різних соціальних груп. Тут поруч з молоддю у футболках, брендованих прапорами, є бідно вдягнені літні жіночки, що роздають агітматеріали.

Беру, читаю. Враження, що піарники мера Ірпеня вирішили випередити його опонентів і випустили на нього “псевдокомпромат”, – аж надто позитивно виглядав мер в агітці, яка його мала б викривати.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.