Зіневич зажадав від Скорик-Шкарівської повернути гроші, які вона в нього брала

IMAGE 2021-03-16 08:06:07

Власник інтернет-провайдера «Бест» Олексій Зіневич публічно зажадав від голови фракції «Голос» в Ірпінській міськраді Михайлини Скорик-Шкарівської повернути гроші, які вона раніше брала в нього за свою «громадську» діяльність, спрямовану проти міської влади Ірпеня.

Скандал між колишніми соратниками розгорівся після того, як фракції партій «Голос», «Європейська солідарність» та «Свобода» делегували своїх представників до Інвестиційної ради Ірпеня, куди входять місцеві підприємці та власники великого бізнесу. Це не сподобалося Зіневичу, який вів на вибори в міськраду партії “Перемога Пальчевського” та “Удар”, але з тріском програв виборчу кампанію.

Раніше Михайлина Скорик-Шкарівська публічно заявляла, що не брала коштів від корумпованих та скандальних персонажів, причетних до земельного дерибану. Та зі слів фігуранта кримінальних проваджень по дерибану Лісової Бучі Олексія Зіневича випливає, що пані Михайлина активно харчувалася підножним кормом з його столу. До того ж, за його кошти Михайлина Скорик-Шкарівська навіть купила собі піджак, у якому відвідує сесії міськради.

«Думаю буде правильно повернути гроші, які Ви у мене брали. За час каденції схоже Ви покращили свій матеріальний стан, піджак купили», – написав він Михайлині Скорик-Шкарівській у фейсбуці (правопис збережено – ред)

«Ви працювали у мене, та отримували за свою роботу зарплату, не забувайте про це, – продовжив Зіневич. – В мене думаю деякі квитанції по перерахунку коштів є, тож далі брехати вже не потрібно».

При цьому він похвалився, що багато років є «доларовим мільйонером» і «живе тим життям, яким хоче».

Скорик-Шкарівська намагалася спростувати ці закиди, але водночас визнала, що надавала Зіневичу послуги, які він оплачував.

IMAGE 2021-03-16 08:06:09
2
3
4

Публічні конфлікти між нею і Зіневичем почалися торік перед місцевими виборами, коли вони не змогли домовитись, хто з них має балотуватися на посаду міського голови. Тоді Зіневич підтримав на посаду міського голови “політичного парашутиста” Віталія Купрія, якого за неповагу до родин загиблих військомат звільнив з посади керівника місцевої тероборони. І тоді ж Зіневич не підтримав Михайлину Скорик-Шкарівську на посаду Ірпінського міського голови.

Ця історія є дуже цікавою. Якщо Зіневич платив кошти Михайлині Скорик-Шкарівській, то це класифікується Кримінальним кодексом України як пропозиція та надання неправомірної вигоди. А якщо ж Михайлина Скорик-Шкарівська отримувала ці кошти, то це класифікується, як ухилення від сплати податків, можливо, й у особливо великих розмірах.

З точки зору політичної, якщо Зіневич не надасть протягом найближчого часу реальних доказів отримання від нього коштів Михайлиною Скорик-Шкарівською, то це класифікуватиметься як звичайне оббріхування Михайлини з боку Зіневича.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.