Жителі Коцюбинського звинуватили Федорів у брехні

Коцюбинці знову звинувалити екс-журналістку каналу СТБ Ірину Федорів у брехні. Попри те, що опалювальний сезон у Коцюбинському розпочався, чорна піарщиця продовжувала стверджувати, що у селищі опалення немає.

Жителі Коцюбинського обурені і вважають, що саме через неї селище вважають проблемним. На їх думку, у неї лише одна ціль – будь якими методами повернути Ольгу Матюшину на посаду селищного голови.

“Все Коцюбинське знає ціну федорівської «правди», її стиль журналістики – це «федорівщина». Методи прості – маніпуляції, чорний піар, брехня, перекручування фактів та стравлювання громади. Саме Федорів кришує злочини Ольги Матюшиної, яка вкрала в громади бюджетні кошти на ремонт даху Будинку культури та кошти на спорудження стадіону. Федорів розуміє, що Матюшина сяде, тому робить все можливе, щоб відбілити її у ЗМІ та очорнити опонентів”, – написав у соцмережі житель селища Микола Тарасенко.

Нагадаємо, Ірина Федорів є лауреатом журналістської антипремії “Унітаз Року” та увійшла до п’ятірки журналістів, які зганьбили честь професії. 24 травня 2011 року вона зустрілася з кривавим Президентом Віктором Януковичем, після чого Федорів отримала нагороду з рук кума Януковича – наразі біглого екс-Генпрокурора Віктора Пшонки.

Попри те, що Федорів є координатором руху “Чесно” і перевіряє декларації політиків, вона сама опинилася в епіцентрі майнового скандалу, задекларувавши купівлю квартири під Києвом за 59 доларів за метр квадратний.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.