Жителі Коцюбинського в черговий раз звинувачують Ірину Федорів у брехні

Скандальновідому у Приірпінні екс-журналістку каналу СТБ Ірину Федорів в черговий раз звинуватили у відвертій брехні. Цього разу Федорів заявила, що жителька селища, очільниця Святошинського осередку партії “Нові обличчя” Катерина Корбут не вийшла на роботу через участь у мітингу, який проходив сьогодні біля Кабміну.

У свою чергу, Катерина Корбут розповіла, що була в цей час на робочому місці і це можуть підтвердити свідки. “Федорів знову бреше. Повідомляю вам, не шановна Федорів, в той час, коли проходив мітинг, я була на робочому місці. І це можуть підтвердити свідки! Дівчина на фото дійсно схожа на мене, але, на замітку вам: я не роблю темний манікюр (ніколи) і не ношу годинники( взагалі). Тож пані Федорів знову бреше, чи то від великої симпатії до мене, чи ще від чогось”, – заявила Катерина Корбут.

Нагадаємо, Ірина Федорів є лауреатом журналістської антипремії “Унітаз Року” та увійшла до п’ятірки журналістів, які зганьбили честь професії. 24 травня 2011 року вона зустрілася з кривавим Президентом Віктором Януковичем, після чого Федорів отримала нагороду з рук кума Януковича – наразі біглого екс-Генпрокурора Віктора Пшонки.

Попри те, що Федорів є координатором руху “Чесно” і перевіряє декларації політиків, вона сама опинилася в епіцентрі майнового скандалу, задекларувавши купівлю квартири під Києвом за 59 доларів за метр квадратний.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.