Жителі Коцюбинського отримали 200 гуманітарних наборів

На сьогоднішній день 200 гуманітарних наборів отримали мешканці Коцюбинського, які цього найбільше потребують у такий складний для усіх період. Це одинокі літні люди, люди з інвалідністю, багатодітні родини, які перебувають у скрутному становищі.

Про це розповів в.о. селищного голови Сергій Даніш на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Дуже дякую усім, хто долучився до цієї справи. Це і працівники та депутати Коцюбинської селищної ради, і місцеві підприємці, і благодійні організації! Але робота не припиняється! До нас продовжують надходити заявки і прохання про допомогу. Тому прошу усіх небайдужих приєднуватися! Хто має бажання допомогти продуктами, чи господарськими товарами – телефонуйте чи пишіть!”, – додав Сергій Даніш.

Нагадаємо, днями у Коцюбинському сформували перші 70 гуманітарних наборів для самотніх літніх людей та людей з інвалідністю, які мешкають у селищі. “У пакунках – продукти та господарські товари. Більшу частину уже розвезли. Наше головне завдання – убезпечити коцюбинчан, які зараз є у підвищеній зоні ризику і зробити усе від нас залежне, щоби вони якомога рідше покидали свої оселі”, – написав на своїй сторінці у соцмережі в.о. селищного голови Сергій Даніш.

У свою чергу коцюбинці згуртовуються і привозять необхідні продукти до селищної ради для одиноких літніх людей та людей з інвалідністю.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.