ЖК «CHEHOV ПАРК КВАРТАЛ» введено в експлуатацію та розпочато оформалення права власності

a26i9754-1024x683

Інвестиційна група «MOLODIST» ввела в експлуатацію та почала процедуру оформлення права власності на квартири у житловому комплексі «Chehov Парк Квартал». Попри ряд труднощів, що виникали у процесі будівництва цього ЖК,  «MOLODIST» завершила будівництво в найкоротші терміни. Про це повідомляють на сайті компанії.

“ЖК «Chehov Парк Квартал» – комплекс комфорт-класу, розташований в 10 хвилинах від Києва, в мальовничому Ірпені. У комплексі передбачено підземний паркінг, фітнес-центр з басейном, дитячі майданчики, ресторани. Територія комплексу закрита від сторонніх відвідувачів і перебуває під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Перевагою комплексу є детально продумана інфраструктура: магазини, кафе, аптеки, банкомати, зоомагазин, салони краси і багато інших об’єктів, необхідних для повноцінного життя. ЖК «Chehov Парк Квартал» збудований так, щоб його мешканці могли насолоджуватись кожним днем”, – йдеться у повідомленні.

a26i9814-1024x683
a26i9887-1024x683
a26i9870-683x1024

Додаткову інформацію про умови продажу та відповіді на інші запитання стосовно житлових комплексів інвестиційної групи «MOLODIST» можна отримати у відділі реалізації нерухомості.

Нагадаємо, інвестиційна група «Молодість» –  компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, досконалі архітектурні  рішення  та  унікальні технології проектування  і створення нерухомості. Наразі компанія споруджує житлові комплекси в Ірпені та інших населених пунктах Київщини: ЖК “Молодість”, ЖК “Олімп”, ЖК “Фаворит Premium”, ЖК “IRPIN City”, ЖК “Chekhov Park”, ЖК “Атмосфера”, а також збудувала найкращі інфраструктурні об’єкти та пам’ятки культури в мальовничому Ірпені.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.