ЖК “Авіатор” – там, де життя набирає висоту

Працювати у мегаполісі – жити у передмісті. Такий принцип уже давно обирають заможні люди у розвинених країнах. Комфорт, свіже повітря, мальовничі місця для прогулянок і разом з тим близькість до соціальної інфраструктури мегаполісу  – це все також дедалі частіше шукають покупці нерухомості на Київщині.  І знаходять – у  ЖК “Авіатор”.

ЖК “Авіатор”  поєднав у собі все, що потрібне для затишного, зручного і безпечного життя у передмісті столиці. Розташований у селищі Гостомель за 15 хвилин їзди до найближчої станції метро Києва, цей оригінальний житловий комплекс задовольнить бажання навіть найвибагливіших інвесторів.

ЖК “Авіатор” – це життя в оточенні вікових соснових лісів. Це місце для тих, хто після шуму і шаленого темпу великого міста хотів би опинитися в зеленій оазі, насиченій свіжим повітрям і хвойним запахом. Разом з тим тут збережено баланс природи та потрібної інфраструктури для комфортного життя. Всього за п’ять хвилин ходьби мешканці ЖК «Авіатор» дістануться до дитячого садочка, школи чи облаштованого комфортного парку, а за десять хвилин – до торгівельного центру, магазинів, салонів краси, банку, сімейної амбулаторії тощо.

ЖК “Авіатор” – це 100% надійність. Сьогодні цей комплекс демонструє рекордну швидкість будівництва у регіоні. За дев’ять місяців зведено уже дев’ять з десяти поверхів. Паралельно монтують віконні системи (5-камерні профілі з 3-камерними склопакетами) та приступили до фасадних робіт. Уже виконано штукатурні роботи у першій секції комплексу з першого по п’ятий поверх. Здача об’єкту запланована на червень 2019 року і все іде чітко за графіком.

Що особливо важливо для інвесторів, оформлені усі потрібні документи та дозволи на будівництво. Земельна ділянка викуплена забудовником і відведена саме під будівництво багатоквартирного будинку. “Авіатор” отримав всі технічні умови – на газ, електропостачання, водопостачання та водовідведення, тому жодних “сюрпризів”, які сьогодні часто можуть чекати покупців нерухомості  – гарантовано не буде!

Обравши цей житловий комплекс, покупець отримає квартиру з чистовим оздобленням. Одразу можна клеїти шпалери, класти ламінат чи паркет і завозити меблі. Забудовник встановлює лічильники на газ, воду, електрику та якісний двоконтурний газовий котел відомого виробника.

ЖК “Авіатор” пропонує своїм майбутнім мешканцям одно- та двокімнатні квартири із просторими кімнатами і зручними плануваннями у кількох варіантах. А для представників бізнесу – приміщення у цокольному рівні будівлі. Якщо для покупки не вистачає одразу всієї суми, житло чи нежитлове приміщення можна взяти на виплату до трьох років! У такому випадку перший внесок становить всього 30%.

Побачити темпи будівництва на власні очі і перевірити якість робіт ЖК “Авіатор” можна кожному. Менеджери у будь-який час проведуть екскурсію комплексом всім охочим, представлять документацію та нададуть відповіді на усі запитання. Відділ продажу ЖК “Авіатор” розташований у м. Буча, вул. Шевченка, 1А і працює без вихідних.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.