“Женихи” зірвали аншлаг в Ірпені

Майже півтисячі мешканців Ірпеня прийшли сьогодні до Центрального будинку культури. Таку кількість глядачів зібрала вистава “Женихи” з Володимиром Горянським у головній ролі.

Про те, що вистава матиме такий успіх, було відомо ще напередодні. За словами директора ЦБК Тетяни Михайленко, усі квитки на “Женихів” були розкуплені уже давно. Варто зазначити, що зал Центрального будинку культури розрахований на 450 місць.

Неперевершена гра акторів принесли глядачам неабияке задоволення, а працівникам культури Ірпеня -розуміння, що розвиток культурно-мистецького життя міста рухається у правильному напрямку.

“Нас дуже надихає збільшення кількості глядачів та відвідувачів культурно-мистецьких заходів, що відбуваються в Ірпені і, зокрема, Будинку культури. А ще надихає тверда впевненість, що це приміщення буде реконструйовано. Як бачимо, воно справді потрібне громаді”, – поділилася з кореспондентами “Правди Ірпеня” начальник відділу культури, національностей та релігій ІМР Євгенія Антонюк.

Нагадаємо, що у травні цього року приміщення Будинку культури, що протягом довгого часу було приватним, врешті перейшло у комунальну власність.

Сьогодні у Центральному будинку культури діють чимало дитячих гуртків і секцій. Крім того, майже щовихідних відбуваються різноманітні культурні заходи. Нещодавно тут започаткували мистецький проект “Класика у фойє”. У його рамках 26 листопада відбудеться вечір вокальної музики “Alma di Barocco. Георг-Фрідріх Гендель” за участю солістів Національної філармонії Ольги Табуліної та Володимира Кнорозока. Вхід на захід вільний.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.