Завтра відбудеться засідання виконкому

20 вересня о 08:30 відбудеться засідання виконавчого комітету Iрпiнської міської ради. Про це повідомляється на офіційному сайті ради. 

На розгляд членів виконкому винесено наступні питання щодо внесення змін до затвердженого розміру плати за навчання по КЗ «Ірпінська дитяча школа мистецтв» (смт Коцюбинське) на 2017-2018 н.р.; про стан забезпечення теплопостачання будинків по вул.Садова, 61, 61-а, 61-в м. Ірпінь; про стан готовності підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціально-культурної призначення м. Ірпінь до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 роки; про погодження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надає ТОВ “ЖИТЛОКОМ-СЕРВІС” (для мешканців житлових будинків за адресами: м. Ірпінь, вул. Полтавська, 55, 57; вул. Чехова, Університетська; вул. Северинівська) тощо. Загалом на розгляд виконкому запропоновано близько п’ятдесяти питань.

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi “МІСЬКА ВЛАДА – Виконавчий комітет – Перелік питань на засідання виконавчого комітету”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.