Завтра відбудеться засідання виконавчого комітету Ірпінської міськради

15 серпня о 09:00 відбудеться засідання виконавчого комітету Iрпiнської міської ради. Про це повідомляється на сайті міськради.

На розгляд членів виконкому винесено такі питання: про проект рішення «Про внесення змін до рішення 26-ї сесії Ірпінської міської ради VІІ скликання від 22.12.2016 року № 1694-26-VІІ «Про міський бюджет м. Ірпінь на 2017 рік», про затвердження планового контингенту КЗ «Ірпінська дитяча школа мистецтв ім. Михайла Вериківського» та КЗ «Ірпінська дитяча школа мистецтв» на 2017-2018 н.р., про внесення змін до затвердженого розміру плати за навчання до КЗ «Ірпінська дитяча школа мистецтв ім. Михайла Вериківського» на 2017-2018 н.р., про погодження інвестиційної програми КПП «Теплоенергопостач» на 2017 рік , про виділення коштів на передплату газети «Ірпінський вісник», про організацію та проведення призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України у жовтні-листопаді 2017 року, про проведення приписки громадян 2001 року народження до призовної дільниці Ірпінсько-Бучанського об’єднаного міського військового комісаріату, про затвердження кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по вул. Миру, 2г в м. Ірпінь», про встановлення тарифів на послуги з водопостачання, які надає Київське КЕУ (для в\ч А 2923 в\м № 210) тощо.

Також у ході засідання виконавчого комітету планується розглянути питань управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства, служби у справах дітей, питання містобудування та архітектури, комунальних підприємств «Ірпіньзеленбуд» та «Контроль благоустрою міста».

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi «МІСЬКА ВЛАДА – Виконавчий комітет – Перелік питань на засідання виконавчого комітету».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.