Завтра відбудеться сесія Ірпінської міської ради

foto-450x320-c-default1 грудня 2016 року о 10:00 годині в залі засідань Ірпінської міськради відбудеться засідання двадцять п’ятої сесії Ірпінської міської ради VІІ скликання. Про це повідомляється на офіційному сайті ради. 

На розгляд чергової сесії винесено наступні питання: про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення – “Вуличного комітету вулиці Мечнікова (від вулиці Університетська до вулиці Лермонтова)” в м. Ірпінь Київської області, про надання ПП інженерно-будівельний центр “Споруда” дозволу на зміну виду використання земельної ділянки та внесення змін в договір оренди земельної ділянки від 04.06.2008 року №040834000044 в м. Ірпінь, вул. Княгині Ольги, 1 (доповідач – Залужняк О.В., начальник юридичного відділу), про надання пільг щодо орендної плати за оренду об’єктів комунальної власності (доповідач – Данилюк Є.В., начальник фінансового управління) тощо.

Також депутати розглянуть питання відділу економіки, зокрема: про затвердження Угод про внесення змін до договорів про залучення коштів замовників будівництва об’єктів архітектури на розвиток інженерно-транспортної і соціальної інфраструктури м. Ірпінь; про внесення змін до договору №14 від 30.03.2016р. про залучення коштів замовників будівництва об’єктів архітектури на розвиток інженерно-транспортної і соціальної інфраструктури м. Ірпінь щодо відстрочення настання відповідальності, звільнення від сплати штрафних санкцій (в тому числі пені) за порушення строків сплати пайового внеску; про розгляд звернення гр. Губера В.М. щодо відстрочення настання відповідальності, звільнення від сплати штрафних санкцій (в тому числі пені) за порушення строків сплати пайового внеску за договором про залучення коштів замовників будівництва об’єктів архітектури на розвиток інженерно-транспортної і соціальної інфраструктури м. Ірпінь №35 від 30.04.2015 р.; про ліквідацію Редакції Ірпінського міського радіомовлення; про внесення змін і доповнень до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Ірпінської міської ради та її виконавчого комітету на 2016 рік (доповідач – Демченко С.А., начальник відділу економіки).

Рішенням Ірпінської міської ради буде доповнено перелік об׳єктів комунальної власності, що можуть бути надані в оренду з конкурсу; затверджено змінений фінансовий план на 2016 рік комунального підприємства «Ірпіньводоканал» Ірпінської міської ради (доповідач – Калита О.А., в.о. начальника відділу житлово-комунального господарства).

Також на сесії Ірпінської міської ради планується розгляд питань щодо діяльності засобів масової інформації, зокрема: про Програму підтримки засобів масової інформації м. Ірпінь, селищ Гостомель, Коцюбинське, Ворзель на 2017 рік КП “Редакція газети “Ірпінський вісник” та про внесення змін до Програми підтримки засобів масової інформації м. Ірпінь, селищ Гостомель, Коцюбинське, Ворзель на 2017 рік КП “Редакція газети «Ірпінський вісник” (доповідач – Бережко-Камінська Ю.М., головний редактор КП “Редакція газети “Ірпінський вісник”).

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi “МІСЬКА ВЛАДА – Міська рада – Перелік питань до сесії” (http://imr.gov.ua/perelik-pitan-do-sesiji).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.