Завтра відбудеться сесія Ірпінської міської ради

27 липня 2017 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради відбудеться засідання тридцять шостої сесії Ірпінської міської ради VІІ скликання. Про це повідомляється на офіційному сайті ради. 

На розгляд міської ради винесено наступні питання: про розгляд електронних петицій щодо термінового вжиття заходів по очищенню водопровідної води, щодо заборони знищення дерев і забудови зеленої зони на вулиці Ново-Оскольська (біля ЖК “Синергія-2”) та облаштування скверу, щодо заборони отримання дозволу товариством з обмеженою відповідальністю “НВО “Екософт” на викиди отруйних речовин у повітря, про внесення та затвердження змін в структурі виконавчих органів ради, апарату ради та її виконавчого комітету, про затвердження Положення про архівний відділ виконавчого комітету Ірпінської міської ради, про присвоєння Комунальному початковому спеціалізованому закладу (школі естетичного виховання) «Ірпінська дитяча музична школа» імені Михайла Вериківського та внесення відповідних змін до установчих документів тощо.

Також у ході сесії планується внесення змін до існуючих чи затвердження нових програм і положень, зокрема: Комплексної Програми розвитку галузі культури в м. Ірпінь на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням сесії Ірпінської міської ради від 17.12.2015 року № 170-5-VII, міської комплексної програми «Турбота» на 2016-2020 рр. та затвердження Положення «Про Порядок використання коштів, передбачених у місцевому бюджеті на забезпечення інвалідів війни з числа учасників АТО, учасників бойових дій з числа учасників АТО, їх сімей за поданням Громадської організації АТО (за необхідністю), членів сімей загиблих/померлих з числа учасників АТО та учасників ліквідації аварії на ЧАЕС 2 категорії санаторно-курортним лікуванням», затвердження в новій редакції Додатку №1 та Додатку №2 Міської комплексної програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей «Назустріч дітям» на 2016-2020 роки.

На розгляд міської ради буде запропоновано питання фінансового управління, управлінь інфраструктурного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства, освіти і науки, відділів економіки, земельних ресурсів, комунальних підприємств «Ірпіньжитлоінвестбуд», «Контроль благоустрою міста» тощо.

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi «МІСЬКА ВЛАДА – Міська рада – Перелік питань до сесії» (http://imr.gov.ua/perelik-pitan-do-sesiji).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.