Завтра в Ірпені засідатиме виконком

27 березня о 09:00 відбудеться засідання виконавчого комітету Iрпiнської міської ради. Про це повідомляють на офіційному сайті ради. 

На розгляд членів виконкому винесено такі питання:  про затвердження Порядку використання субвенції на пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи; про внесення змін до керівного складу Громадської ради при виконавчому комітеті Ірпінської міської ради; про затвердження міського плану розвитку системи надання соціальних послуг для дітей і сімей з дітьми та реформування закладів інституційного догляду у м. Ірпені на 2017-2026 роки тощо. Загалом на розгляд виконкому запропоновано понад п’ятдесят питань.

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi «МІСЬКА ВЛАДА – Виконавчий комітет – Перелік питань на засідання виконавчого комітету».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Завтра в Ірпені засідатиме виконком

Завтра, 12 грудня, о 09:00 відбудеться засідання виконавчого комітету Iрпiнської міської ради. Про це повідомляється на офіційному сайті Ірпінської міської ради. 

На розгляд членів виконкому винесено такі питання: про внесення змін до Положення про Громадську раду при виконавчому комітеті Ірпінської міської ради; про Програму соціально-економічного та культурного розвитку м. Ірпінь та селищ Ворзель, Гостомель, Коцюбинське на 2018 рік та основні напрями розвитку на 2019 – 2020 роки; про внесення змін до автобусних маршрутів тощо.

 

Загалом на розгляд виконкому запропоновано близько п’ятдесяти питань.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.