Завтра – сесія Ірпіньради

Завтра, 2 листопада, о 08:00 годині відбудеться засідання сорок другої сесії Ірпінської міської ради VІІ скликання. Про це повідомляється на офіційному сайті ради. 

На розгляд міської ради винесено наступні питання: про внесення та затвердження змін в структурі виконавчих органів ради, апарату ради та її виконавчого комітету; про затвердження звіту про виконання міського бюджету м. Ірпінь за 9 місяців 2017 року тощо.

 

Також у ході сесії планується затвердити Програму зайнятості населення м. Ірпеня та селищ Ворзель, Гостомель, Коцюбинське на 2018-2022 роки; внести зміни та затвердити в новій редакції Міську комплексну програму підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей “Назустріч дітям” на 2016-2020 роки; внести зміни та затвердити в новій редакції Міську комплексну програму “Молодь Приірпіння” на 2016-2020 роки.

 

Крім цього планується розглянути низку питань відділів економіки та земельних ресурсів, містобудування та архітектури, управлінння інфраструктурного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства, комунальних підприємств “Ірпіньжитлоінвестбуд”, “Контроль благоустрою міста”. Загалом в проекті порядку денного  – понад сто сорок питань.

 

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi “МІСЬКА ВЛАДА – Міська рада – Перелік питань до сесії” (http://imr.gov.ua/perelik-pitan-do-sesiji).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.