За мітинг проти Карплюка дають 140 гривень

Київські технологи організовують мітинги в Ірпені.Зокрема, пропонують 140 гривень кожному за участь у мітингу проти Карплюка. Про це повідомив депутат Ірпінської міської ради Максим Плешко. 

“Сьогодні всі пасажири маршрутки Київ-Ірпінь №420 (відправилася з Академмістечка десь в 10:40) чули як чоловік домовлявся про організацію проплаченого мітингу в Ірпені. Моєму знайомому вдалося зняти трохи відео. На жаль, пізно спохватився. На відео чітко чути, що “собираемся на 8:45”, “стоим до 3-х часов – сумма будет больше”, “за 140 гривен”. Коли я зранку побачив відео, то не надав цьому значення. Але! Сьогодні наші ірпінські ЗМІ, які дуже “незалежні” від одного інтернет-князя оголосили про мітинг під міськрадою, що відбудеться завтра. Совпадєніє? Не думаю! Як і не совпаденіє, що завтра буде якійсь телеканал знімати “народний гнів” з приводу руйнування міста злочинним ОПГ на чолі з Карплюком. Уважно подивіться на цього чоловіка! Може хтось його бачив або знає. Будь-яка інформація буде корисною. Потрібні будуть свідчення. Пишіть в особисте”, – написав на своїй сторінці у соцмережі Плешко.

Таку думку депутата підтвердив і мер Ірпеня Володимир Карплюк. За його даними, двірникам та іншим працівникам комунального господарства міста пропонують по 300 гривень за участь у мітингу під Ірпінською міською радою, який має відбутися завтра о 09:30 на центральній площі міста.

Карплюк звертається до органів через проплачені мітинги. “Звертаюся до СБУ та правоохоронних органів з проханням встановити осіб, які здійснюють підкуп працівників бюджетних установ та встановити походження коштів, які витрачаються організаторами мітингу, направленого на дестабілізацію ситуацію в країні. Також звертаюся до організаторів мітингу: якщо ви відволікаєте комунальників від прибирання вулиць та дворів, то беріть в руки мітли, і поки люди мітингуватимуть, підмітайте двори самі”, – зазначив мер.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.