За крок від трагедії: в Ірпені врятували підлітків у стані сильного алкогольного сп’яніння

В місті Ірпені по вул. 6 лінії (неподалік шлюзів) були знайдені неповнолітні в стані сильного алкогольного сп’яніння. Про це повідомили на сторінці Ірпінського відділу поліції ГУНП в Київській області.

Як повідомляється, на місце події терміново виїхав екіпаж патрульної поліції  та інспектори з ювенальної превенції  Ірпінського ВП, які встановили, що двоє з дітей знаходяться безсвідомості, негайно викликавши швидку медичну допомогу обох дітей було доставлено до місцевої лікарні, де констатували факт токсичного отруєння, що призвело до алкогольної коми. Інших дітей було передано батькам.

Як відомо, діти вийшли з коми та наразі їх життю і здоров’ю нічого не загрожує. З ними інспектори провели профілактично-роз’яснювальні бесіди, щодо недопущення в майбутньому вживання алкогольних напоїв та пропаганди ведення здорового способу життя.

Під час опрацювання даного факту інспекторами з ювенальної превенції було встановлено всіх учасників події та торгівельну мережу в якій було реалізовано продаж алкогольних напоїв неповнолітнім. В подальшому працівника магазину притягнено до адміністративної відповідальності за ч.2, ст.156 КУпАП та матеріали направлено для прийняття рішення, щодо позбавлення ліцензії до Державної фіскальної служби України.

Також поліцейськими складено адміністративні протоколи відносно батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків за ст.184 КУпАП.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.