З Ірпеня стартуватиме масштабний веломарафон

unnamed

26 червня в Ірпені стартує веломарафон «TransUkraine – bikepacking race 2021», маршрут якого складатиме півтори тисячі кілометрів мальовничими місцями України. Фінішуватимуть спортсмени цього року у Львові.

На участь у марафоні вже зареєструвалося 170 учасників. Свій точний маршрут вони дізнаються лише за декілька днів до початку змагань. Нагородження велисипедистів відбудеться 18 липня у місті старту – в Ірпені, на набережній. 

Організаторами веломарафону є відомі українські велосипедисти-блогери Йохан Кляйн та Ігор Устименко, які нещодавно вже випробовували ірпінські веломаршрути та організовували тут кілька змагань, зокрема «Gravel Challenge» та міжнародний веломарафон «GRVL200 – Ірпінь».   

Марафон відбудеться за підтримки Ірпінської міської ради та мера міста Олександра Маркушина. Генеральний спонсор заходу – ТОВ «Відважних». 

Нагадаємо, такий веломарафон проводиться уже вдруге. Минулого року учасники стартували з міста Новгород-Сіверський (Чернігівська область), їхали через Ірпінь, Вінницю, Рівне, Чернівці й фінішували в Ужгороді.

Джерело: ITV

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.