Юрчака звинувачують у привласненні півмільйона рублів

Ігора Юрчака, відомого в Ірпені фейсбучного активіста, звинувачують у привласненні півмільйона рублів. Про це йдеться на російському порталі http://ura.ru/ у статті «Сказочник уехал за границу, а упыри остались», яка була опублікована ще у 2013 році.

Зокрема, там йде мова про те, що “Юрчак давно перебрався на Україну, прихопивши півмільйона рублів, які було виділено з місцевого бюджету на проект «декриміналізації» острова, де відбулося резонансне вбивство”.

До речі, говориться в публікації, що «на його сторінці в співтоваристві архітекторів значиться кілька проектів, які він нібито реалізував в Челябінську. Насправді Юрчак може похвалитися тільки участю в проектуванні клубу. А от з тим, що стосується соціально значимих об’єктів, проблеми. Є, наприклад, проект дитячого містечка, на який мерія виділяла чималі гроші, але нічого корисного для дітей так і не з’явилося. Єдина втілена ідея Юрчака – клуб, біля входу в парк. Це жовта будівля, яку прозвали в народі «праскою», за нестандартність форми, так і не змогло вписатися в інтер’єр і залишається чужорідним елементом. Колеги Ігоря Юрчака звинувачували його у відсутності смаку і називали «казкарем».

Немає можливості перевірити достовірність усіх фактів, перерахованих у статті, внаслідок сьогоднішньої ситуації у державі, але сподіваємося, що Ігор Юрчак прокоментує невідомі факти зі своєї біографії та нарешті перестане годувати спільноту казками.

b59c85609cb14c19abb828426c1a2a3f

Bookmark the permalink.

Comments are closed.