Юлія Устич розповіла на Всеукраїнському медичному саміті про розвиток медицини в Ірпені

Заступниця  Ірпінського міського голови з гуманітарних питань Юлія Устич взяла участь у Всеукраїнському медичному саміті. Багатьом учасникам форуму вона розповіла про успіхи команди “Нові Обличчя” в напрямку розвитку медицини в Ірпені.

“Мала честь бути учасником саміту. Це масштабний захід, круті спікери: Міністр охорони здоров’я України Зоряна Скалецька, президент Асоціації імплантологів України Ярослав Заблоцький, засновниця медичного центру “Мати та дитина” Наталія Данкович, пластичний хірург Едгар Камінський та відомий педіатр Євген Комаровський”, – розповідає Юлія.

Нагадаємо, що за декілька років команда партії “Нові Обличчя” в Ірпені досягла вагомих результатів в напрямку розвитку медицини.
Було збудовано міську дитячу поліклініку, 5 амбулаторій сімейної медицини, антигіпертензивний та мамологічні центри, відділення невідкладних станів ірпінської міської лікарні.

Відремонтовано приймальне відділення, операційний блок травматологічного відділення, Ірпінської міської лікарні, операційний блоку пологового будинку, стоматологічний кабінет поліклініки, дитячу кімнату в міській дитячій лікарні.

Протягом кількох років було закуплено нове медичне обладнання у хірургічному відділенні, налагоджено співпрацю з Київським міським центром серця, дано старт програмі встановлення дентальних імплантів та протезування для учасників АТО та воїнів-афганців, відкрито інноваційний рентгенологічний кабінет і організовано цілодобову його роботу.

На 2020 рік виділили понад 10 мільйонів гривень на нове медичне обладнання, розпочали будівництво нового медичного центру по вулиці Садовій біля поліклініки, буде відкрито ще 2 амбулаторії сімейної медицини.

Наразі за ініціативи першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина готується Гуманітарна стратегія Ірпеня, вагомою складовою якої буде розвиток медицини в Ірпені та Приірпінні.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.