Євгенія Алєксєєва назвала Зіневича “чорним піарщиком”

Екс-очільця КП “Контроль благоустрою міста” Євгенія Алєксєєва звинуватила Олексія Зіневича і його інформаційний ресурс “Ірпінь онлайн” у поширенні недостовірної інформації.

Як відомо, учора Євгенія Алєксєєва заявила, що залишає свою посаду. “У березні виповнилось чотири роки з моменту мого призначення на посаду, тому на сьогоднішній день моє рішення пов’язане з особистими планами подальшого розвитку”, – додала вона. 

У свою чергу “Ірпінь онлайн” опублікував статтю про те, що Алєксєєва покидає партію “Нові обличчя ” і планує реалізовувати свої політичні амбіції “подалі від Карплюка”.

“Після складання мною повноважень начальника КП “Контроль благоустрою міста” ІМР ряд ЗМІ поширили недостовірну інформацію про те, що “команда Карплюка розпадається”. Офіційно заявляю, що я залишаюся в команді Володимира Карплюка і братиму активну участь у роботі команди “Нові обличчя” в Ірпені та Прирірпінні. Будя-які маніпуляції на цю тему є конвульсіями політичних невдах, які замість чесного погляду на політику займаються чорним піаром””, – зазначила Алєксєєва.

Як відомо, це не перші звинувачення щодо Олексія Зіневича і його інформаційних ресурсів у поширенні недостовірної інформації.

Нещодавно керівник Громадської організації  “Animals in Law” Ірина Мурга звинуватила інформаційну агенцію “Погляд” у психологічній травлі і маніпуляціях. Після інтерв’ю “Погляду” зоозахисниця заявила, що журналісти порушують професійну етику, готують замовні матеріали і задають підготовлені наперед питання, націлені на конкретний результат.

Крім цього, начальник відділу культури, національностей та релігій Євгенія Антонюк спростувала інформацію каналу “Погляд” щодо забудови міського будинку культури. За її словами,  під сюжетом на сторінці інформаційного ресурсу почали зникати її коментарі.

Агенція також опублікувала недостовірну інформацію, яка вводить в оману читача, відносно ситуації з автозаправкою в Ірпені. Утім, журналісти помилково звинуватили у надзвичайній ситуації компанію, яка не має жодного відношення до згаданої будівлі.

У зв’язку з цим, колективи успішних комунальних підприємств відмовляються працювати з інформагенцією.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.