Євгеній Герасименко: фактично керівником УЖКГ “Біличі” я не був

Одним із восьми начальників, що змінилися в УЖКГ “Біличі” Коцюбинського за останні півтора роки, був Євгеній Герасименко. Чоловік влаштувався на підприємство 4 вересня 2017 року начальником служби по слюсарській роботі. Уже за два місяці Ольга Матюшина несподівано запропонувала йому очолити УЖКГ. Як з’ясувалося зараз, Герасименко знадобився екс-голові лише для підписання офіційних документів. “Начальник де-юре” навіть не мав доступу до печатки підприємства та повинен був виконувати “поради” особистого радника Ольги Матюшиної – Анатолія Ровного. Цікаво, що весь час печатка перебувала у працівниці Коцюбинської селищної ради та довіреної особи Матюшиної – Дар’ї Александрової, а Анатолій Ровний числився працівником УЖКГ “Біличі” та отримував там зарплату – 14 тис. грн.

“Фактично УЖКГ керував не я. У мене навіть не було печатки. Вона знаходилась у помічника Ольги Матюшиної, про що я неодноразово розповідав голові. Як мені пояснювали, це додатковий контроль”, – розповів Герасименко.

За його словами, керування УЖКГ “Біличі” фактично було зі сторони селищної ради. “Це був або телефонний дзвінок, або виклик у селищну раду. Я не вирішував ні фінансові, ні кадрові проблеми. Одного разу навіть мене змусили звільнити людину, що перебувала у відпустці. Я від цього взагалі в шоці” – зазначив Євгеній Герасименко.

Детальніше дивіться у прямій мові:

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.