Ярема: Ірпінь є центром нової молодіжної політики України

Ірпінь став центром України з реалізації нової молодіжної політики. Таку думку висловив заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема під час обласного молодіжного форуму, який учора відбувся у нашому місті.

«Це висока, але заслужена оцінка Ірпеня. Адже саме в Ірпені Фондом громади Приірпіння за підтримки ІСАР «Єднання» був створений перший в Україні Молодіжний банк ініціатив. Ми одними з перших почали проводити молодіжні обміни і запустили програму громадського бюджету, організували з’їд представників молодіжної діаспори і всеукраїнське навчання для молоді в рамках проекту «Зробимо Україну чистою», – розповіла в.о. міського голови Ірпеня Анастасія Попсуй.

Як відомо, з кожним роком в Ірпені все активніше підтримують та реалізують молодіжні ініціативи на національному рівні. «І з цього приводу окремі слова вдячності заслуговує голова Молодіжної ради Ірпеня Олена Рожанська, яка стала прикладом для наслідування для всієї країни. Знаю, що попереду у нашої Молодіжної ради ще багато амбітних планів. Хай вони всі успішно реалізуються на благо Ірпеня та України!», – зазначила Попсуй.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.