Якою була ялинка у міст-побратимів Ірпеня?

Новий рік та Різдво – одні з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдині події, які протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, які знають, люблять і які з нетерпінням чекають люди, різні у своїх етно-національних традиціях і релігійних переконаннях. Люди шанують це свято, ставлять ялинки які є символом цих свят. Саме тому кореспонденти Правди Ірпеня поцікавились, які ялинки були поставлені в містах-побратимах Ірпеня, адже на сьогоднішній день Ірпінь має побратимів у 5 країнах.

 

Мілуокі (США)

У Мілуокі встановлена висока ялинка з розкішними прикрасами. На ялинці повішені іграшки, дощики, різнокольорові блискучі ліхтарики і  гірлянди. Усі іграшки та мішура виблискують різноманітними вогниками, переливаються всіма можливими кольорами. Підсвічують ялинку зелені гірлянди.

 

Борна (Німеччина)

Новорічна ялинка Борни оформлена досить вишукано і виглядає багато. Вона знаходиться в центрі тематичного ярмарку, де кожен може придбати різдвяні подарунки та поласувати смачненьким. Придбали святкове дерево на спонсорські кошти.

 

Піш (Польща)

Ялинка, яка встановлена в цьому місті, вийшла надзвичайно цікавою, так як жителі Піша, всі разом, прикрашали живу новорічну ялинку, яка була зведена на Пл. Daszyński. Ялинка висока та пишна. Дерево одягнене в дрібнички, ланцюжки та інші прикраси, багато з яких були зроблені дітьми. Дрібнички на ялинку вішали мер міста Піш Анджей Шимборський і голова міської ради в Піші Лех Борак.

 

Алітус (Литва)

У Алітусі, що у Литві, ялинка висотою 16-метрів розташувалася на Ратушній площі. Ялинка прикрашена ліхтариками, блискітками, іграшками, хлопавками, цукерками, пряниками – від нижніх гілок до самої маківки.

 

Паневежис (Литва)

В Паневежисі головна ялинка розташована на площі Свободи. Цього року ялинку прикрасили різнокольоровими кульками. Вперше місто було прикрашено металевою завісою з металевих конструкцій і штучними гілками.

 

Молодечно (Білорусь)

У Молодечно встановлена ялинка, яка виглядає доволі незвичайно. На ній висять блискучі прикраси – кульки, іграшки, дощик, цукерки у золотих обгортках. Прикрасили хвойну красуню іграшками у формі різдвяних пряників та льодяників.

 

Сміла (Україна)

На центральній площі Сміли працівники комунальних служб встановили 14-го грудня головну ялинку міста. Ялинка висотою біля 12-ти метрів радує очі місцевих жителів і гостей міста. Ялинку привезли з подвір’ї по вулиці Черкаській, 46. Дерево росло на відстані декількох метрів від житлової будівлі і давно створювало незручності для її мешканців. Тепер воно радує смілян та жителів міста у новорічні свята.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.