Які інфраструктурні об’єкти профінансують з міського бюджету Ірпеня?

Виконавчий комітет Ірпінської міської ради на вчорашньому засіданні підтримав проекти рішень щодо виділення фінансування на низку ремонтів у житлових будинках та облаштування важливої для містян інфраструктури. Про це повідомило Інформаційне агенство ITV.

Зокрема, було вирішено затвердити проектно – кошторисну документацію капітального ремонту покрівлі в буд. №17 по вул. Покровській, облаштування системи відеонагляду на вул. Миру 3-б, поточного ремонту по вул. Виговського, 1-р, реконструкції зовнішньої водопровідної мережі по вул. Соборній (від вул. Єрощенка до вул. Єсеніна) та будівництва двох резервуарів чистої води загальним обсягом 500 куб. м на території насосної станції другого підйому по вул. Чехова.  

Крім того, члени виконкому проголосували за затвердження кошторисної документації заміни вікон у місцях загального користування в житлових будинках по вул. Квітковій, 2 та вул. Северинівській, 158, 160 і 162, а також капітального ремонту ліфтів у 2-му під’їзді будинку №2 на Квітковій та в 6-му під’їзді на Шевченка, 3-а.

За словами доповідачів з даних питань, щодо всіх запланованих робіт є позитивні експертні висновки.  

Bookmark the permalink.

Comments are closed.