Як підписати декларацію з лікарем в Ірпені: покрокова інструкція

В Ірпені та Приірпінні (смт Коцюбинське, Гостомель, Ворзель) ви можете обрати свого лікаря для підписання декларацій в амбулаторіях нашого підприємства.

Більш детальніше про наш заклад та лікарів, з якими ви маєте можливість підписати декларацію, можна знайти на нашому сайті irpinmed.com.ua або на сайті Helsi.me, записавшись он-лайн на прийом.   

Отже, якщо ви ще не маєте декларації зі своїм сімейним лікарем, нагадуємо основні кроки, як це можна зробити:

КРОК 1:

Завчасно запишіться на прийом до обраного лікаря за телефоном, онлайн на сайті Helsi.me або в реєстратурі (найближчої до вас за місцем проживання або будь-якої обраної вами амбулаторії). Це зекономить час і дозволить уникнути живої черги.

КРОК 2:

Візьміть із собою паспорт, ідентифікаційний код і мобільний телефон. Якщо потрібно підписати декларацію для дитини до 14 років — візьміть також свідоцтво про народження дитини.

КРОК 3:

Лікар (це також може бути працівник реєстратури або медсестра) введе ваші дані в електронну систему. На мобільний надійде СМС із кодом. Повідомте цей код працівнику закладу.

КРОК 4:

З електронної системи роздруковується декларація з вашими даними. Уважно перевірте, чи всі дані правильні. Якщо потрібно – працівник закладу внесе зміни в системі та роздрукує декларацію ще раз.

Підпишіть два екземпляри роздрукованої декларації. Один ви заберете з собою, інший залишиться в закладі.

КРОК 5:

Працівник закладу підтверджує вашу декларацію електронним підписом і відправляє в електронну систему.

КРОК 6:

Вітаємо, тепер ви маєте свого лікаря!

Звертайтеся до нього, якщо почуваєтеся погано. Не тягніть до останнього, записуйтеся на прийом завчасно, щоб зекономити власний час.

Отримуйте направлення на аналізи, рецепти на “Доступні ліки” та інші медичні послуги. Виконуйте приписи вашого лікаря і будьте здорові!

КНП “Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги”

Bookmark the permalink.

Comments are closed.