Як Гостомель відсвяткував свій день народження

14 жовтня Гостомель традиційно відзначив День селища, а саме свою 523 річницю з Дня заснування.

Цьогорічне святкування вирізнялося багато чим з-поміж попередніх. Новаторством стало те, що вперше за всі роки  існування Гостомель відсвяткував День селища не в єдиному сімейному колі, а роз’єднано. Влада організувала урочистості на території Культурно-оздоровчого комплексу, а воїни-учасники АТО та громадський актив селища – у районі Військового містечка, на площі ДП “Антонов”.

Святкові заходи розпочалися на площі перед ДП “Антонов” із урочистої ярмарки. Згодом привітати гостомельчан завітали: заслужена артистка України Наталія Бучинська, народний депутат України (95-й виборчий округ) Козак Гаврилюк, співачка Інна Лісняк, народний аматорський гурт «Пілігрім», учасники талан-шоу Х-Фактор та Голос Країни, гурт “GG Гуляй город”, Dj Riccardo Ricci.  Була проведена дитяча розважальна програма: шоу мильних бульбашок, аніматори, майстер-класи, аквагрим, батут, катання на поні, солодка вата. В армійському наметі військові інструктори влаштували майстер-клас із збирання-розбирання автомата. Пригощали смачним козацьким кулішем, частували різними смаколиками, запрошували скуштувати шашличок і ковбаску.

З сольною програмою на території Культурно-оздоровчого комплексу виступили народна артистка України переможниця Євробачення України Руслана, XLDELUXE, київський вогняний театр, співаки з київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва, танцювальний BATTLE З MC SERGEY VELICHANSKY ТА DJ RICHIE. Також була проведена дитяча розважальна програма: аніматори, майстер-класи, атракціони, пригощали різноманітними смаколиками. Відбулося відкриття фото-виставки «Україна  ̶  моє серце, Гостомель  ̶  моя душа». На світлинах було зображено історичні події і досягнення селища за останні два роки. Цьогорічне святкування стало неординарною подією для мешканців Гостомеля. Дуже сподобалося селище  й народній артистці України переможниці Євробачення Руслані. Всім присутнім співачка подарувала  цілий вінок запальних пісень і незабутні враження від вечора.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.